Beatrixi e ndjen që do dalë/ Ja këshillat që i dha Donaldit para se të ikë…

Donaldi, Beatrixa dhe Einxheli janë tre banorët e nominuar për të premten. Beatrixa është ajo që po ndjenë eleminimin më së shumti.

Ajo ka këshilluar Donaldin për mundësitë pas daljes së saj. Sipas saj ai duhet të i jep gaz dhe të luftojë për finalen dhe fitoren e madhe.

Trixa tha se ka mbështetjen e një familje shumë të fortë dhe nuk do të jetë e vështirë ta kalojë. Donaldi e ka dëgjuar Trixën teksa fliste i prekur.


Pas daljes së Dagz-it, Trixa dhe Donaldi janë sulmuar pasi nuk e shpëtuan nga zingjiri i lojës. E pas atyre sulmeve ata kanë diskutuar me vete.

Beatrixa është ajo e cila i tha Donaldit se nuk i interesojnë aspak mendimet e të tjerëve dhe vetëm të jetë mirë me të. Donaldi dhe Trixa kanë diskutuar gjatë për Einxhelin dhe Ilirin.

Ai madje ka thënë se Iliri dhe Einxhel janë bosh brenda. Einxhel ka akuzuar Donaldin që ia ka ‘futur’ Dagz-it teksa pretendonte se e ka atë mik të mirë

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *