Einxhel fiton çmimin si banori intelegjent dhe çon në nominim Monikën që ishte në çmimin surprizë

Banori inteligjent i shtëpisë së Big Brother është zgjedhur Einxhel, ajo është vënë para një zgjedhje të papritur.

Banorët kanë votuar në kategorinë surprizë për emrat e banorëve që rrezikojnë të dalin nga shtëpia më e famshme në Shqipëri.


Emrat janë Monika, Arbri, Arjola, Einxhel, Beniada dhe Beatrix, duke qenë se Arbri është imun dhe Einxhel dhe Beatrix janë pjesë e një televotimi, Einxhel duhet të zgjidhte mes Monikës, Arjolës dhe Beniadës.

Ajo zgjodhi që Monika të dalë në nominim për javën e ardhshme, ndërsa pritet për tu parë se me cilët banorë do të shkojë në televotim.

Shiko videon:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *