Kështu reagoi Donaldi pasi mori çmimin e banorit më të padëshiruar

“Vëllau i madh” u jep detyra të ndryshme banorëve për të qenë sa më aktivë dhe për të kënaqur publikun.

Aktiviteti i tyre i mbrëmshëm (e mërkure) ishte të zhvillonin një spektakël, ku secili banorë do të marë një çmim.


Pas spektaklit Egzona si moderatore i ndau çmimet, ku Donaldi u zgjedh si më i padëshiruari në këtë spektakël, reagimi i tij ishte se nuk e mendonte as vetë ai ndryshe.

Kujtojmë se, aktori Veshaj së fundi kishte një debat të ashpër me gazetaren Einxhel Shkira, pas shpëtimit zingjir ku ai nuk e shpëtoi DJ Dagz, të cilin e quante vëlla, por zgjodhi banorin e ri Dritanin.

Dhe, si duket kjo gjë e bënë që edhe të zgjedhet si banori më i padëshiruar./Kosovarja/

Shiko videon:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *