Publiku duartrokiti kur dolën në nominim bashkë/ Donaldi gati sa nuk qan kur sheh Beatrixën…

Mbrvmjen e djeshme Arbri çoi në nominim Donaldin, Beatrixën dhe Einxhelin. Në momentin që ai tha emrat e Donaldit dhe Beatrixit, publiku shpërtheu në duartrokitje.

Kjo është vënë re nga aktori, i cili së fundmi e ka biseduar me Beatrixën. Donaldi i ka shprehur frikën se mund të jetë ai që largohet nga shtëpia.


 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *