Shqipja i nxjerr bojën Balinës/ Nuk do ta besoni c’bën ajo në Big Brother Vip…

Gjatë mbrëmjes së djeshme, Arbri u gjend përballë kutisë së Pandorës të cilën vendosi t’a hapte dhe në këmbim të të qenit imun për një javë, ai duhet të zgjidhtë 3 banorë për t’i çuar në nominim.

Ai zgjodhi të nominonte Donaldin, Trixën dhë Einxhel duke thënë se i duket një përballje e denjë. Teksa këta 3 banorë u pyetën se a e prisnin këtë zgjedhje, të tre e pohuan këtë gjë.

Për këtë zgjedhje u pyetën edhe opinionistët ndërsa Balina u shpreh se nuk e kuptoi logjikën ë Arbërit në këtë zgjedhje sipas tij të denjë.


Përsa i përket kësaj, ka reaguar edhe Shqipe Hysenaj e cila shpesh ka treguar se është një ndjekëse e rregullt të “Big Brother VIP”.

Pasi u shpreh në mënyrë ironike për Beatrixën se ajo di gjithçka, Shqipja bëri dhe një imitim shumë tallës për Balinën.

Sipas Shqipes, Balina fle gjatë programit duke mos e patur mendjen fare, e më pas bëri këtë fytyrë imituesë dhe tallëse ndaj saj.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *