“Thuaj babit prita e përcolla 30 veta”, Beniada i përgjigjet Monikës: M’i puthin duart të gjithë

Monika dhe Beniada e kanë nisur ditën duke folur për ndarjen e çmimeve që u bë mbrëmjen e kaluar, ku Beniada u shpall si më punëtorja.

Teksa po bënte grimin sot, Monika i tha se duhet t’i thojë babai që ka pritur e përcjellë 30 veta me ato duar, ndërsa Beniada iu përgjigj duke thënë se ia puthin të gjithë duart.


Monika: 30 veta kanë pritur këto duar thuaj babit.

30 vjet thuaj o bab, i kam larë e i kam gatuar, ty dhe mamin thuaj nuk ju kam asgjë.

30 prita e përcolla, dola si zonjë, si fisnike, ke bërë goxha gocë thuaj.

Beniada: Ke bërë një gocë yll bote babi, m’i puthin duart të gjithë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *