Beatrixi përlotet pak orë para spektaklit/ Albani kishte plümba në trup

Beatrix Ramosaj është e nominuar në ‘Big Brother Vip’ ku ndodhta mund të jetë ajo që do lërë përfundimisht shtëpinë më të famshme.

Duket që nga ankthi, Beatrix është zgjuar aspak mirë ditën e sotme dhe është shumë e mërzitur, pasi ka parë ëndrra të këqija.

Ajo ka zbuluar se ka parë ëndërr sikur Albani ishte me plumba në trup, e të vetat nuk i shikonte.Teksa ndodhej në oborr me Arbërin,


ky i fundit i tha që të mos e humbë energjinë pozitive që e karakterizon. Gjithashtu ai i tha që nuk do që ajo të ndihet keq prej tij.

Beatrix: Me pl umba në trup, edhe të vëllait. Të miat nuk i shikoja fare, vetëm të atij. Shumë stres. Shumë stres edhe frikë.

Arbëri: Mos e humb atë energjinë pozitive. Beatrix: Faleminderit, ishalla shkon mirë sot. Si të jetë shkruar Arbëri: Është lojë, e di se jeni lidhur shumë shpirtërisht me të gjithë. Po jetën e kemi jashtë, këtu tregojmë një pjesë të karakterit.

Beatrix: Ajo jashtë e di. Arbëri: Këtu nuk do bëheshim shok me të gjithë. Mendo gjëra të bukura, mos u fut thellë tek ato negative. Nuk dua që të ndihesh keq nga unë, nuk jam këtu të bëj njerëzit të ndihen keq.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *