Donaldi lë me gojë hapur Beatrixën/ Po dola as për ty nuk kthehem

Donaldi, Beatrix dhe Einxhel janë 3 banorët e nominuar për spektaklin e nesërm të ‘Big Brother Vip’ dhe njëri prej tyre do të lërë shtëpinë.

Ndryshe nga Einxhel që e ka përdorur njëherë këtë mundësi, Donaldi dhe Triksa kanë dhe një shpresë të vogël nëse eliminohen nesër.

Dyshja kanë goglën e fatit dhe njëri prej tyre mund të ketë biletë kthimi, pra duke i dhënë të rikthehej sërish në shtëpi.


Njërën nga këto bileta e ka përdorur Einxhel pak ditë më parë, tani është në lojë ende edhe një biletë tjetër, që e ka njëri nga banorët e vjetër të shtëpisë si Donald, Beatrix, Monika, Arjola, Beniada dhe Iliri.

Nëse eliminohet njëherë, Donaldi tha se nuk rikthehet me faktin se sipas tij atë nuk e do publiku duke shtangur Triksën.

“Nëse dal nuk kthehem më”, tha Donaldi, teksa Beatrix e pyet: “As për mua”, “Jo sepse nuk më do publiku këtu, me ty do e vazhdojë jashtë”, tha ai.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *