Shpikja gjeniale për shpëtim nga mbytja që do t’iu lë pa mend

Kjo shpikje e cila njihet si çantë me ajër nuk i’u lë të mbyteni.

Është një mjet për notuesit që ofron mbështetje shtesë.


Ajo iu nxjerrë dhe mban mbi sipërfaqe të ujit në rast të ndonjë emergjence.

Këtë mjet e ka krijuar shpikësi Tom Agapiades, pasi një nga miqtë e tij vdiq pasi u mbyt në ujë.

Kështu, nëse do të keni nevojë për ndihmë për ta dalë dhe për të qëndruar mbi sipërfaqe, thjesht tërhiqeni levën dhe çanta e inflacionit do t’iu nxjerrë mbi sipërfaqe.

Shiko Videon:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *