E papritur, Donaldi kërkon të largohet nga “Big Brother VIP”

Ndjekës të shumtë të “Big Brother VIP” që mundohen të analizojnë lojën e banorëve kanë qenë të mendimit se nëse Beatrix largohet kjo do i bëjë mirë lojës së Donaldit. Sipas tyre, ky i fundit ishte fokusuar shumë te lidhja e tyre duke lënë disi pasdore lojën e tij.

Mirëpo, aktori i ka surprizuar të gjithë. Përtej problemeve shëndetësore, këto ditë Donaldi është dukur shumë i ngarkuar emocionalisht dhe psikokogjikisht. Ai shpesh qëndron vetëm teksa ka shprehur shqetësimin për Beatrix dhe atë që ajo po kalon jashtë.


Madje, sot ai i ka thënë Monikës se do që të ndërpresë lojën dhe të dalë nga shtëpia e “Big Brother VIP”. Sipas Kryefjala.com pas kësaj deklarate ai është thirrë në dhomën e rrëfimit dhe ende nuk dihet se çfarë vendimi ka marrë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *