A ka qenë skenar/ Olsës i dështon marrëdhënia mes Alvisës dhe Bashkimit…

Edicioni i tretë i Përputhen nxorri një çift, pas shumë skandaleve e sakrificave. Pak javë kanë prej qe Alvisa dhe Bashkimi konfirmuar lidhjen e tyre.

Por si duket mrekullia ka zgjatur pak, pasi sot ishte Bashkimi ai që njoftoi për tashmë ndarjen e tij nga Alvisa. Përmes një story në Instagram ai ka njoftuar të gjithë mbështetësit e tyre.


‘Njerëz të dashur desha tju informoja nëpërmjet këtij postimi që nga sot më nuk jam në një marrëdhënie me Alvisën. Më vjen shumë keq që gjërat shkuan kështu dhe gjithashtu më vjen keq për të gjithë ata që na kanë mbështetur që nga dita e parë.

Shpresova dhe mendova që pas gjithë asaj që kemi kaluar, pas gjithë atyre sakrificave, mendoja që jashtë gjërat do të ishin ndryshe. Nuk kam qenë ndonjëherë pjesë e asnjë loje dhe nuk dua të jem, prandaj në momentin që e kuptova që pavarësisht çdo përpjekje kur gjërat nuk ecin, më mirë ti stoposh në kohë dhe të jesh i qetë me veten dhe i pastër me të tjerët.

I uroj gjithë të mirat asaj në jetë dhe asnjëherë nuk do ta hedh poshtë për atë që kemi kaluar në program. Jeta vazhdon.’, ka shkruar Bashkimi.

Nuk dihet ende arsyeja konkrete që dërgoi deri tek ndarja, por Përputhes vazhdon t’i bëj ballë si çift vetëm Andi dhe Melisa.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *