Bes Kallaku i dorëzohet vajzës dhe s’mund ta merrni me mend çka ndodhi

Aktori Bes Kallaku sot ia dorëzoi veten vajzës së tij Ajkës e cila e pëlqen shumë grimin.

E vogla u kujdes për pamjen e babait rë saj dhe s’mund ta merrni me mend çka ndodhi.

Buzë të kuqe të lyera e fytyra me jashtë kornizave nga lapsi.

Fotoja e mëposhtme sigurisht është më e ëmbla që sot ndoshta e keni parë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *