Ka edhe nga ato rastet kur njerëz të ndryshëm kanë ngjashmëri të madhe me njëri-tjetrin, nga këto raste kemi edhe tek ne.

Moderatorja shqiptare njëherit nusja e djalit të Sali Berishës, Armina Mevlani ka ngjajshmëri të madh me të dashurën e Ronaldos, Georgina Rodriguez.


Po të vizitojmë profilet e tyre mund të shohim ngjajshmëritë mes të dyjave.

Gjithashtu të dyja komentohet shumë për pamjen dhe jetën e tyre./Lajmi/