Një motër ose vëlla për Poem? Sara Hoxha u përgjigjet ndjekësve

Nëse kemi thënë Ledri Vula dhe Sara Hoxha kemi thënë një prej çifteve më të dashur për publikun shqiptar.

Ata pëlqehen shumë nga shqiptarët gjë që reflektohet shumë në rrjetet sociale, ku edhe vajza e tyre Poem Blu, është po ashtu shumë e ndjekur.

Megjithatë, pavarësisht kësaj ata mundohen të ruajnë jetën e tyre private nga kamerat dhe daljet e shpeshta publike rrjedhimisht, kurioziteti është i madh, andaj, shpesh Sara realizon intervista virtuale në Instastory ku iu përgjigjet ndjekësve.

Siç ka bërë së fundmi, mes shumë pyetjeve, dikush e pyet Sarën nëse do një fëmijë të dytë.

“Këtë mund tua thotë lehtësisht shoqja ime”- thotë Sara teksa mikesha e saj thotë nuk është koha e duhur “Ndoshta pas 2 ose 3 vitesh!”- shton Sara.

Kujtojmë se pak kohë në parë e pyetur nëse do të kishte dashur një motër, Sara zbuloi se kjo ka qenë ëndrra e saj më e madhe, dhe njëkohësisht arsyeja pse Poem nuk do ta lënë pa motër.

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *