Beniada përmend Borën e Donaldit/ Po c’do thotë ai kur ta marrë vesh…

Prova javore e kësaj jave është mjaft interesant. “Vëllai i Madh” ka udhëzuar banorët që të tregojnë secili nga një sekret e më pas ta zbulojnë se cili kujt i përket.

Kjo ka ndikuar që banorët të zhvillojnë diskutime, por edhe të bëjnë thashetheme me njëri-tjetrin e të tregojnë edhe gjëra tjera nga jeta e tyre.

Por siç duket një sekret i një konkurrenti i ka vënë të gjithë në dyshime, të cilët po aludojnë se mund të jetë i Donaldit.


Ndërkohë Beniada mundohet ta dekodojë sekretin duke përfshirë e përmendur edhe Borën. ”Hera parë si pash Boren ktu te neve te Big Brother na u dok si 23 vjece,

eshte sa un por dokej akoma me e vogel, me fytyrën e njomë te bukur, si vajz shtatlarte që eshte dhe vajzat shtatlarte duken me gjigande ajo duket fiks si 23 vjece”,

u shpreh Beniada për Bora Zemanin teksa kujtoi natën kur hyri për ta takuar Semin dhe Donaldin. Por kjo bisedë është realizuar duke mos qenë prezent Donaldi por vetëm Einxhel dhe Arjola.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *