Shkeli rregulloren, “Vëllai i Madh” dënon Beniadën

Beniada është padyshim një nga banoret më pozitive në shtëpi, mesa duket spektakli i sotëm vërtetoi se edhe ajo nervozohet dhe irritohet duke shkaktuar edhe “dëme”.

Pak ditë më parë ajo është revoltuar nga mosfunksionimi i derës së dollapit të saj.


Pasi tentoi ta rregullonte vetë, ky dëmtim u thellua edhe më shumë.

Beniada u përpoq të fshihtë edhe “provat” për veprimin e bërë.

“Vëllai i Madh” vendosi ta dënojë Beniadën duke e detyruar t’i dhurojë banorëve ëmbëlsira, pa mundur t’i konsumojë vetë ato.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *