Iliri dhe Donaldi rrinë me minuta të tëra të përqafuar, aktori e kap nga të pasmet

Loja e djeshme në “BBV” ka nisur dhe secili nga banorët që fik alarmin, duhet të vendosë dënime për lojtarët e tjerë.

Modelja e njohur Beniada Nishani arriti që ta fikte gongun, dhe dënoi Ilirin dhe Donaldin që të qëndronin për 5 minuta pa ndërprerje të përqafuar me njëri tjetrin.

Dyshja zbatuan dënimin dhe në një moment Donaldi prek nga të pasmet Ilirin dhe shprehet: A tia heq sutjenat?

Iliri filloi të qeshte, dhe pyet se çfarë do të mendonte Romeo, kur ta shihte vëllanë e tij të përqafuar në këtë mënyrë./Blic/

Shiko videon:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *