Nami në rrjet/ Ja c’po bëhet tani me banorët e Big Brother…

Banoret e “Big Brother VIP” si kurre më parë, rrjeti shkrihet së qeshuri

Banorët e “Big Brother VIP Albania” po i shohim në çdo rrjet të mundshëm social dhe po kalojnë pritshmëritë. Çdo detaj nga ngjarjet e tyre brenda shtëpisë bën mjaft interes për publikun.

Tensionet, debatet dhe ngjarjet dramatike duket sikur zenë më shumë vend në këtë reality show, por ka qenë faqja “Mjekërziu” së fundmi që duket se ka ç’dramatizuar pak sa situatën.


Mjekërziu është një faqe mjaft e njohur për përdoruesit e Instagramit e cila përshtat personazhet e njohur me ato të animuara.

Këtë të fundit e ka bërë në detaje me VIP-at e Big Brother dhe kwto video janë pëlqyer edhe nga menaxherët e tyre të momentit dhe janë shpërndarë në profilet përkatëse në Instagram dhe jo vetëm./albeu.com/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *