Një nga banorët është ngarkuar këtë mbasdite me një mision.

“Vëllai i Madh” i ka kërkuar Tanit të mbajë banorët sa më aktiv.


Ai nuk duhet t’i lërë ata ulur për më shumë se 5 minuta, eshtë në dorën e balerinit se çfarë mënyrash do të gjejë që të përmbushë këtë detyrë.

Misioni nisi në orët e para të pasdites dhe do të vazhdojë derisa banorët të bëhen gati të flenë./TCH/