Bora Zemani lajmërohet pasi mungoi edhe sonte në “Përputhen”

Bora Zemani mungoi edhe sonte në “Përputhen” sërish për arsye shëndetësore, programin mbrëmë e drejtoi Ana Lleshi e cila edhe e dha lajmin.

Por sonte moderatorja foli dhe sigurisht pati një mesazh për konkurrentët.


Edhe pse jo prezente, Bora po e shikon programin që drejton vet nga shtëpia dhe u tha se nuk rri dot pa i ndjekur edhe e sëmurë.

Nuk dihen arsyet shëndetësore por kujtojmë se ajo disa javë më parë pati një ndërhyrje.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *