Ish konkurrenti i përputhen degjeneron keq Bora Zemanin/ Ja si mashtroi në sytë e gjithë shqiptarëve

Ish-konkurrenti i ‘Përputhen’, Hysen Rama ka dhënë një intervistë për emisionin ‘Glamour Zonë’, ku foli për eksperiencën e tij në formatin televiziv shumë të komentuar.

Ai ka treguar për një mashtrim të prezantueses Bora Zemanit, në bashkëpunim me produksionin. Sipas Hysenit kur Bora ka thënë se Alvisës i erdhi një mesazh me një video, ku i kërkohej të dilte nga programi,

ky është komplet mashtrim se po të kishte ndodhur dhe po ta kishte parë vërtetë Bora në celularin e saj ata do ta tregonin si çdo gjë tjetër që tregojnë. Po e vërteta sipas tij është se ata nuk treguan kurrë asnjë provë.


Hyseni ndihet shumë i sigurt se Alvisa u mësua nga autorja për pjesën e dhunës dhe se gjithçka është skenuar prej saj.

Sipas tij ai me Alvisën nuk e kanë diskutuar kurrë temën e dhunës sa kanë qenë në lidhje. Ai mendon se ajo dëshironte t’i mbante personazhet në program përpos mashtrimeve dhe përdori dhunën për të dalë nga situata.

Kujtojmë se sh erri Alvisa-Hysen ka qenë një nga ngjarjet më të bujshme në Përputhen 3 këtë sezon, duke marrë në dispozicion disa puntata rresht.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *