Kaq para i ka në bankë Behgjet Pacolli

Padyshim që politikani më i pasur në Kosovë është kreu i AKR-së Behgjet Pacolli.

Pacolli ka deklaruar edhe pasurinë e tij në Agjencinë kundër Korrupsionit.


Por, sa para i ka në bankë multi milioneri Behgjet Pacolli.Në Bankën Ekonomike, shefi i AKR-së, i ka 4 milionë e 392 mijë e 439 euro.

Ndërsa në NLB Banka i ka 252 mijë e 554 euro e 92 cent dhe 355 mijë dollarë.

E po në këtë bankë i ka edhe 1 mijë e 104 franga zvicerane.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *