Demaskohet produksioni i “Big Brother”, Mozzik hyn brenda shtëpisë për t’i dhënë informacion nga jashtë Donaldit

Produksioni ka fikur kamerat por ky moment është kapur.

Donaldi kërkon që Mozzik të futet brenda dhe të shikoj shtëpinë, ky vetëm pretekst nga ana e banorit për t’i dhënë ndonjë informacion nga jashtë.


Ndërkohë, kjo gjë realizohet, reperi hyn në shtëpi dhe produksioni fik kamerat mirëpo para kësaj dëgjohet t’i thotë Mozzikut të shkoj në dhomën e rrëfimit.

Theksojmë se, shkak i informacioneve nga jashtë banorët pezullohen, gjë kjo e fundit që ndodhi me Arbër Salustrovën i cili shkoj në nominim me arsyetimin se kishte mërzitur Beatrixën për një informacion nga jashtë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *