“Dua të kem 2 vajza”, Arjola-Beniadës: Bëji me Romeon

Arjola, Beniada dhe Donaldi kanë qëndruar pranë Einxhelit, e cila u rikthye në shtëpinë e Big Brother VIP pas incidentit që pati me krahun.

Gjatë bisedës, Beniada shprehu dëshirën për të pasur vajza, ndërsa Arjola tha se mund ti bëjë me Romeon, vëllain e Donaldit, nderkohe kujtojmë se Romeo ka shprehur pëlqimin për Beniadën dhe në një video i thotë Donaldit: “Thuaji ndonjë fjalë të mirë për mua.”


Beniada: Sa dua të kem 2 goca të vogla.

Arjola: Bëji me Romeon kur të dalësh.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *