Moderatori shqiptar e puth në emisionin e tij konkurenten e “I’ts my Love”

Kri Gorasi, cilësohet si një nga vajza më pa komplekse në shqiptari, ajo është njohur përmes imazheve të ndryshme të postuara në llogaritë e saj sociale.

Së fundi, ajo u bë një nga personazhet më të komentuara duke u bërë pjesë e emisionit të dashurisë “Its my love”, ditën e djeshme ajo ishte e ftuar në emisionin “ExPlus”, nga Ronaldo Sharka.


Kri, bëri edhe një performanc “Twerk” në fund të emisionit e më pas edhe iu afrua moderatorit në krahë i cili e pyeti se sa mirë është ndjerë nga 1-10.

Përgjigja e konkurentes ishte “97” gjë pas të cilës moderatori i dhuroi puthje pa u menduar fare.

Ky gjest ka sjellur mjaft reagime si dhe polemika në rrjet, kështu duke u bërë virale ky moment.

Por, si do të reagojnë konnkurentët tjerë në “Its my love”, dhe a do të pranojnë që ajo të vazhdojë eksperiencën mbetet të shihet.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *