Yllka Kuqit ja ndryshojnë fytyrën

Nuk ka diksutim që këngëgarja Yllka Kuqi është ndër këngëtaret më të pashme në vend ndryshe nga shumë kolege të saj dhe femra të ekranit, ajo nuk ka bërë asnjë ndërhyrje në pamjem e jashtme.

Ndonëse nuk i ka aplikuar operacionet plastike, Yllka shfaqet shumë bukur e grimuar në videoklipe dhe xhirime të ndryshme.


Ndersa duket se egziston një dëshirë e papërmbajtshme e grimereve për ta transformuar portretin.

Ama, në këtë foto nuk po duket aspak si Yllka.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *