Elgiti hodhi kunja për të, reagon Meridiani

Gjatë spektaklit të djeshëm,Meridiani diskutoi për informacionet nga jashtë, ai tha se informacione nga jashtë kanë hyr pafund.

Meridiani përmendi 20 mijë lekshin e Donaldit, gjithashtu edhe Elgit Dodën, i cili sipas tij komunikoi te veshi me Donaldin.

Elgiti reagoi me disa story në mënyrë ironike e Merdiani nuk ngurroi t’i pergjigjej:

“Aq i parëndësishëm jam sa dhe kur përmend dikë padashje tërheq vëmendjen nga pushimet ‘lyksoze’ ore rroftë Big Brother për hitet se do kishim ngel pa klikime dhe pa pushime.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.