Opinionisti shqiptar e ‘degjeneron’ Arjolën për këmbët: Laji o Gzim

Olti Curri është pothuajse personi që nuk lë detajë pa analizuar në Big Brother VIP.

Së fundi ishte Arjola ajo e cila ra në sy të Oltit.


Teksa ajo ishte e shtrirë pranë Einxhelit që po qëndron në suitë, ekrani ka kapur këmbët e Arjolës të zhytyra, kaq ka mjaftuar që Olti ta hedhë në storjen e tij në Instagram dhe të shkruaj: Laji o Gzim.

Ai shumë shpesh ironizon me banorët dhe veprimet e tyre./Lajmi/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *