Einxhel tregon historinë e dashurisë: U ndamë se ai donte nuse për shtëpi, un kisha ëndrra tjera

Edhe Einxhel ka treguar historinë e dashurisë nga e kaluara e saj, ajo po tregonte se gjithçka nisi sa ishte në gjimnaz në moshën 16 vjeçare.

Lidhja e saj zgjati 7 vite por që u ndanë për arsye mjaft interesante të cilat Einxhel iu tregoi banorëve.


Ajo tha se djali që ishte me të ishte tip më familjar dhe donte të krijonte familje e një vajzë e përkushtuar pas shtëpisë, gjë që ishte e kundërta e Einxhel.

Banorja e Big Brother Vip tha se kishte ëndërr ekranin, gjë që ndikoi të ftoheshin raportin.

Tutje tregoi se djali që ishte me të ishte i pashëm e ngu.cen vajzat dhe filluan edhe tradhëtitë e para.

Theksojmë se Einxhel i është nënshtruar një operacioni për shkak të incidentit që kishte me krahun./Lajmi/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *