Iliri u drejtohet banorëve: “Unë këtu jam i dashuruar”

Që nga mbrëmë Iliri po bën ‘boom’ me deklaratat e tij, siç duket balerini shqiptar dje ka qenë në humor të mirë, kjo pasi që nuk kanë munguar batutat nga ana e tij.

Iliri mori vëmendje me deklaratën e tij për dashurinë drejtuar kushërirave gjë të cilën e përfkuzioi si dashuri platonike.

Pas kësaj Iliri iu drejtua banorëve me një tjetër deklaratë më bombastike se kjo, ai u shpreh se këtu brenda BBV është “i dashuruar”, derisa banorët aluduan për tre emra duke ia kthyer me shaka: Arjola, Sabiani dhe Monika.

Nuk dihet se për kë e kishte fjalën Iliri, por kjo sigurisht një shaka nga ana e tij./Lajmi/

Shiko videon:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.