Donaldi kapet keq me Monikën/ Merr valixhet dhe dil…

Monika dhe Arjola të premten refuzuan ta hapnin kutinë e Pandorës, kjo gjë u konsiderua si dobësi nga ana e tyre, sot kjo gjë u diskutua në transmetim live.

Ato u shprehën se nuk kanë dashur të marrin pëgjegjësinë e nominimeve.

Në diskutim e sipër ishte Donaldi që debatoi me to, madje ai tha se edhe hapja e kutisë është pjesë e lojës.


Ndërsa Monika u shpreh se u bënë katër muaj nga loja e tyre dhe nuk luhet gjithmonë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *