Einxhel ja thotë gjithë të zezat Donaldit/ Ty të bëri të famshëm Bora…

Një video e rrëfimit të Donaldit dhe Einxhelit gjatë qëndrimit në shtëpi shkaktoi debat të ashpër mes dy banorëve. Ajo i tha se gjithë fama e tij vjen prej lidhjes së mëparëshme me Bora Zemanin.

Donald: Jam e shokuar nga Einxhel.

Einxhel: Edhe ato për mua që kam pas lidhje jashtë që e kam për bixhoz.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *