‘Je bërë i famshëm nga ish e dashura’, shpërthen debati mes Donaldit dhe Einxheli

Kanë shpërthyer debate të forta në transmetimin live pas një inserti që ata kanë parë, Donaldi dhe Einxhel kanë shërthyer në fjalë të mëdha.

E gjitha kjo pasi Einxhel në dhomën e rrëfimit kishte thënë se Donaldi ka shfrytëzuar lidhjet e tij për lojë madje ajo kishte thënë se ai dhe Romeo, vëllau i tij nu kanë qenë të njohur dhe se janë bërë të famshëm nga të dashurat e tyre pasi ato kishin famë.


Kaq mjaftoi që Donaldi të shpërthejë ndaj Einxheli duke e quajtur si femra më e ulët që ai ka njohur, e pa edukatë dhe shumë fjalë të tjera u thanë gjatë transmetimit.

Donaldi shpërtheu duke thënë se askush nuk ka të drejtë të flasë për jetën e tij profesionale pasi ka punuar shumë për atë, ai gjithashtu i kërkoi llogari Einxheli se çfarë i hyn në punë asaj se çfarë bën ai me jetën e tij.

Donaldi madje tha se Einxhelin duke thënë se me dy fjalë të vetme mundet të ulë gjithë karrierën e saj, debati tejkaloi gjithë pritshmëritë kur gjërat shkuan në personale teksa Einxhel përmendi një incident të saj dhe se binjakët e hoqën atë nga puna.

Të dy kanë debatuar me njëri tjetrin me të gjitha fjalët e mundshme.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *