Plas keq sherri mes Arjolës dhe Donaldit/ Edhe unë prej Borës të njoh ty…

Pas spektaklit banorët janë mbledhur për të ngrënë darkë. Donaldi e ka vuajtur shumë gjithë atmosferën që u krijua nga debatit me Enxhel ku ajo i tha se është bërë i famshëm nga e dashura e tij Bora Zemani. Pa të ti dhe vëllai yt keni qenë thjesht dy çuna Al Pazari, i tha Enxhel. Debati degjeneroi në punë korrektësie dhe lekësh të pa paguara sipas Enxhel.

Kur Arbana e pyeti Donaldin në dhomën e rrëfimit, duke i thënë se loja po bëhet më … më e shpifur, i tha ai duke mos e lejuar të mbarojë fjalinë. Edhe gjatë darkës Donaldi ka qenë mjaft i heshtur, përveç një diskutimi që pati me Arjolën ku kjo e fundit i tha që mos ta marrë aq keq atë që i tha Enxhel, fundja edhe unë prej Borës të kam njohur, nga portalet i tha Arjola.

Nuk ka asgjë të keqe të bëhesh i famshëm nga njeriu yt i zemrës, vazhdoi ajo. Donaldi i shpjegoi që ka punuar shumë, ka qenë me qera dhe e kanë përzënë nga shtëpia se nuk paguante dot qeranë. “Kam qenë me valixhe në dorë ndërkohë që bëja skeçe në skenë, i tha Donaldi.


Edhe unë kam vuajtur, ia ktheu Arjola.

Kam sakrifikuar fëmijët, kam qënë më shumë pa bukë se me bukë. Epo kjo është jeta, ia ktheu Donaldi. Por mua nuk vjen të më thuash ato që më tha Enxhel. Po më shpifet vetja që jam i detyruar të dëgjoj e të flas këto gjëra, e mbylli ai.

Enxhel, la tavolinën menjëherë sapo mbaroi darkën, sigurisht pa shkëmbyer asnjë fjalë me Donaldin. Beniada shkoi ta ndihmonte që të përgatitej për gjumin, prandaj u çua edhe ajo nga tavolina.

Ngeli Iliri, Monika, Arjola dhe Donaldi, të cilët kanë ndejtur në heshtje pa shkëmbyer shumë fjalë. Me sa duket mbrëmja e djeshme, me debatin Enxhel-Donald, u ka lënë një shije shumë të keqe.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *