Arjani i dhuron një dhuratë ‘ironike’ Erjonit pasi e la Ana, ja se çfarë është

Konkurenti nga Kosova, Erioni ka pasur një afrimitet të dukshëm me Anën, gjatë këtij sezoni të “Për’puthen”.

Opinionisti i programit Arjan Konomi e kishte paralajmëruar Erionin që të ketë kujdes nga Ana, pasi që kjo e fundit e ‘la’ Erionin me hyrjen e Edit.


Në puntatën e sotme Arjoni i dhuroi një dhuratë Erionit, në mënyrë ‘ironike’ dhe ajo ishte një dopjo gjashtë, domino./Blic/

Shiko videon:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *