Iliri për Donaldin: Po të mos përfshihej në debate me mua do të fluturonte…

Sot kanë ndodhur shumë diskutime brenda shtëpisë së BBV-së, e kryefjala e këtyre temave ka qenë pikërisht Donaldi, ku Iliri, Monika dhe Arjola kanë diskutuar shumë gjatë për të.

Monika ka mbrojtur atë në shumë momente duke cilësuar si të padrejta deklaratat e Einxhelit, ndërsa Iliri ju shpreh atyre se Donaldi nëse nuk do të kishte debate dhe posaçërisht me të ai shumë herët do të ishte larguar nga shtëpia e BBV-së.


Gjithashtu ai tha se Donaldi gjithmonë ka kërkuar vëmendje duke u përfshirë në diskutime ku nuk kishte të bënte me të.

Donaldi dhe Einxheli kanë pasur debate tejet të forta mbrëmjen e së martës gjatë spektaklit./Lajmi.net/

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *