“Je më e bukur se këtu me fotoshop”, Yllka Kuqi i jep përgjigje komentueses

Ndër vite tek fiziku dhe fytyrat e artistëve shqiptarë janë vërejtur ndryshime drastike.

Kjo për shkak të ndërhyrjeve kirurgjikale si dhe përdorimit të photoshop në fotografi, gjë e cila i bënë të duken ‘perfekt’, së fundi, mbi këtë gjë është komentuar këngëtarja, Yllka Kuqi.


“Je shumë më e bukur se kjo fotografi full app”, ka qenë komenti i një ndjekësi të cilës i është kundërpërgjigjur artistja Kuqi.

“Pse spo komenton në fotot tjera që s’janë full app”, ka qenë përgjigja e saj derisa e ka postuar në InstaStory.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *