Teksa të gjithë banorët po qëndronin pranë njëri-tjetrit në oborr, Donaldi rrinte vetëm, larg tyre.

Për këtë ka reaguar Beniada duke thënë se ndihet keq ndërsa Einxheli e ka ironizuar per te.


Einxhel: Kur unë nuk doja të rrija në të njëjtën shtëpi me të, mendon se dua të rri tani me të sikur nuk ka ndodhur asgjë?

Beniada: E pashë aty si rri vetëm dhe më vjen keq.

Einxhel: Shumë keq po më vjen.

Beniada: Ne jemi të gjithë bashkë, ai është vetëm, nuk thashë të ikje ti.

Einxhel: Po, ai është gjithmonë vik.tima.

Beniada: Kjo është shtëpia.

Einxhel: Po po, kjo është shtëpia, këta janë njerëzit.

Arjola: E kuptoj që ka dicka me Einxhel, por mua më ka evituar gjithmonë, eshtë zgjedhja e tij të rrijë vetëm.