Ky fustan i qëndisur Mihrijen e bën të duket nuse

Mihrije Braha shumë herë e dëshmon që për paraqitjet fizike nuk mund t’ia kalojë askush.

Ajo në shumë raste duket bukur dhe gjithmonë godet në forma të shumta.


Edhe këtë herë, me një fustan të bukur dhe rregullim në fytyrë, këngëtarja duket sikur nuse.

Sigurisht, ky fustan është realizuar vetëm nga dëshira e veçantë e Mihrijes.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *