Me këtë grim Mirsa nuk mund ta mbajë fytyrën

Mirsa Kerqeli kohë pas kohë shfaqet e zjarrtë duke e rregulluar vetën deri në detajin më të vogël.

Duke publikuar shumë imazhe për ndjekësit që ka, këngëtarja gjithmonë duket perfektë dhe kalon në lajm.


Në këtë fotografi të fundit, ajo shihet me një grim të rëndë dhe duket sikur nuk mund ta mbajë as në fytyrë.

Po ashtu, nuk i mungon buzëqeshja e ëmbël që e bën të duket tejet e lezetshme.

Ja shikojeni./Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *