Nuk pritej! Mevlani nervozohet me Arjanin: Mbylle këtë temë

Dihet tashmë se Mevlani dhe Arjani përtej raportit në studio si konkurrent dhe opinionist janë edhe miq jashtë.

Duke u folur përsëri për vonesën e Mevlanit në takim me Rrushen, të cilën Mevlani tregoi se i kishte treguar stafit, Arjani po i shpjegonte se pse shkojnë takimet keq kur niset vonë dhe Mevlani u nervozua duke i thënë se ai është me keq dhe ta mbyllë temën, Mevlani me Rrushen kanë dal puntata më parë, por kjo pjesë vazhdon e përmendet.


Pjesë nga biseda:

Arjani: Kur vonohesh, nis me negativitet dhe krijon një akumulim te personi që mërzitet dhe merr një rrjedhë jo të bukur dhe çdo gjë merret keq, edhe batutat.

Mevlani: Po pse bën një vonesë të vogël do e kthejmë gjithmonë te kjo?

Arjani: Po nuk e kishe takimin me një shokë të ngushtë, dikush të pret me shumë kënaqësi e ti e lë të presë, normalisht nuk shkon biseda , nuk nis mirë edhe unë te isha.

Mevlani: Ti je më keq se puna ime, po besoj se është më e mira ta mbyllim këtë temë.

Arjani: Mirë dakord.

Mevlani: Po e bën shumë të ekzagjëruar punën e vonesës, po e vë shumë në dukje ngele duke thënë të njëjtën gjë, e mbyllim me kaq.

Arjani: Mirë, po po vajte vonë prap unë prap do e them Je në nevrik e sipër.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *