Dhëndri godet fuqishëm nusen në fytyrë

Ky është momenti kur një burrë i sapomartuar goditi gruan e tij para mysafirëve në një ceremoni martese.

Kjo video besohet se është kapur në Azinë Qendrore, dhe shihet një çift duke kurorëzuar lidhjen e tyre.


Por një gjë e papritur ka ndodhur aty, pasi nusja filloi të ngacmonte dhëndrin me tortën e dasmës.

Ky ngacmim nuk u prit aspak mirë nga dhëndri, i cili e goditi gruan me një forcë të tillë sa që ajo shtyhet një hap prapa.

Nusja më pas shihet duke mbajtur fytyrën pas goditjes së fortë por edhe të papritur që e morri.

Ky është momenti kur dhëndri goditi nusen gjatë dasmës.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *