Donaldi rri sërish vëtëm në oborr. Pse?

Donaldi edhe para pak ditëve rrinte vetëm në oborr, larg banorëve të tjerë.

Herën e kaluar nuk i tha asgjë askujtë përse po rri vetëm, dhe as kësaj rradhe ai nuk foli me askënd.

Si duket, Donaldin po e shqetëson diçka, e qe mund të jene edhe debatet e ashpra që po zhvillohen me Einxhel, gjë për të cilën u kritikua mbrëmë edhe nga opnionistet.

Donaldi mori mbrëmë edhe një suprizë nga gjyshi i tij, i cili I kishte shkruajtur një letër që atë e emocioni shumë./Kosovarja/

Shiko videon:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.