Abaz Krasniqin e shihni çdo ditë në TV, po a dini diçka për të?

Kushdo që e ndjek “RTV 21”, prej vitesh aty e hasë edhe gazetarin dhe prezantuesin Abaz Krasniqi.

Abaz Krasniqi është prezantuesi i qetë e me reflektim pozitiv që duket se nuk ja përton angazhimit, pasi sa shihet në teren e sa në studio.


Por, a dini më tepër se kaq rreth Abazit?

Ai, punon prej vitesh në televizion, ka prezantuar disa emisione në “RTV 21”, është nga qyteti i Rahovecit, i martuar dhe ka një djalë.

Ky është portreti familjar i Abazit./Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *