Cristiano Ronaldo ka një makinë të re dhe një me të cilën ai mund të marrë të gjithë familjen e tij të madhe në makinë, me futbollistin e Manchester United duke marrë një SUV Cadillac Escalade për ditëlindjen e tij të 37-të.

Portugez ka festuar momentin historik të shtunën dhe dhurata vjen nga partnerja e tij Georgina Rodriguez, e cila ka befasuar gjysmën tjetër të saj me 4×4 mbresëlënëse e cila është asgjë më pak se 5.5 metra e gjatë dhe ka një motor deri në 420 kuaj fuqi.


Dimensionet e mëdha të Escalade do t’i lejojnë Ronaldos të marrë katër fëmijët e tij në mjet, të gjithë në të njëjtën kohë, edhe pse kjo do të ndryshojë sapo të lindin binjakët e tij.

Ky model i veçantë i Escalade nuk është në shitje në Evropë, kështu që Georgina Rodriguez duhet të ketë pasur një importues që t’ia sjellë automjetin burrit të saj në Manchester, versionet kryesore të këtij modeli tejkalojnë 100,000 dollarë.

Ronaldo tashmë ka një koleksion mjaft luksoz të automjeteve, të cilat u shfaqën në serinë e tij të fundit të dokumentarëve Netflix.

Vetë lojtari e ka bërë të qartë tashmë kënaqësinë e tij për dhuratën, ashtu si edhe fëmijët e tij, të cilët u fotografuan duke shijuar ekranet e televizorit në pjesën e pasme.