‘Ishte e frikshme, mendova se e humba’, Iliri flet për bashkëshorten e tij

Misioni nga “Vëllau i Madh” sot është ku banorët duhej të shkruajn një letër për më të dashurin e tyre apo ndonjë familjari.

Iliri ka vendosur që t’i shkruaj bashkëshortes së tij, pasi më herët kishte thekasuar për një tradhëti që i kishte bërë asaj dhe ajo ia kishte falur.


Sipas balerinit të njohur ndër momentet më të frikshme ishte kur edhe ka menduar se e ka humbur atë ishte prezenca e saj me 15 tetor në shtëpi të BBV-së.

Derisa tregonte, u shfaq një pjesë tejet emocionale e Ilirit./Blic/

Shiko videon:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *