‘Jam e lumtur që të kam njohur’, Beniada i rrëfehet Donaldit

Pas debateve të forta që Donaldi dhe Einxhel patën së bashku, Beniada ishte ajo që nuk mbajti anën e askujt.

Madje derisa pothuajse të gjithë i qëndruan larg Donaldit, ishte Beniada ajo që i qëndroi afër përkundër faktit që ajo ishte shoqe me Einxhelin.


Ajo ka diskutuar sërish me Donaldin rreth njohjes së tyre brenda shtëpisë.

Beniada u shprehë se është i lumtur që ka njohur atë.

Madje ajo shprehu se ka arritur ta njohë anën e tij të pastër.

Beniada u kritikua gjatë spektaklit të së premtes se ajo nuk ka mbajtur anën e Einxhelit dhe se ka qëndruar me Donaldin./Lajmi/

Shiko videon:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *