Nuk ka të ndalur për Ilirin, pas Arjolës ‘puth’ Monikën

Iliri dhe Monika janë komentuar shumë kohëve të fundit, e gjithë kjo për raportin e tyre që shpesh afrohen e shpesh krisen mes vete.

Ata kanë pasur raporte të mira që nga fillimi i edicionit por që pas një kohe filloi krisja pasi Iliri akuzonte Monikën se po mbanë anën e Donaldit.


Por përtej kësaj ata kanë rregulluar gjërat mes vete ditëve të fundit.

Gjatë ditës se djeshme, dyshja kanë qëndruar në një krevat, teksa shkëmbyen edhe ‘puthje’ e përqafime mes njëri-tjetrit.

‘E pe ça të kapme, ishte e bukur kjo gjëja me mua ajo është kështu e ëmbël, me atë tjetrin je ndryshe e ke vënë re, me mua shiko si perëndohesh’, u shprehë Iliri.

Ata kanë ‘nguc’ njëri tjetrin gjatë gjithë kohës./Lajmi/

Shiko videon:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *