Beniada e pyeti: Po sikur Dagzin të ta marri ndonjë vajzë? Ja si u përgjigj Einxhel!

Në një ndër bisedat midis Einxhel dhe Beniadës nuk mungoi as emri i Dagzit, Beniada u mundua ta ng.acmonte Einxhelin në një temë të rëndësishme siç është xhelozia.

Ajo vazhdimisht i thoshte Einxhel në lidhje me flirtimet që femrat mund t’i bëjnë Dagzit tani që ai është jashtë pa të .


Ndërsa Einxhel u mundua t’i merte me shaka dhe pozitivitet pyetjet thumbuese të Beniadës, “Do çuditesha nëse do e kishte ng.acmuar vetëm një ,do më vinte keq për të”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *