Beniada tregon a është femër materialiste në lidhje me partnerët

Beniada Nishani po vazhdon ende garën brenda BBV.

Modelja shqiptare po vazhdon ta përçojë pozitivitetin me veprimet e saj brenda shtëpisë edhe tek publiku tash e më shumë se 120 ditë.


Ajo është nga të vetmet banore që ka zhvilluar më së paku debate dhe ka raporte të mira me gjithë ish banorët dhe banorët që po vazhdojnë garën drejt finales.

Kohët e fundit ajo është lidhur më shumë me Donaldin derisa sonte i ka rrëfyer më shumë për lidhjen e saj të mëhershme./Lajmi/

Shiko videon:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *